MAAK KENNIS MET DIT OUDE FASHION TRUCJE WAT NU EEN HEUSE TREND WORDT

De hele fashion wereld draagt nu hun jacks en jassen nonchalant van de schouders af, zeker na het zien van de trends in de straten van Londen tijdens Fashion Week. Maar als je echt even moet afkoelen en je draagt je favoriete knitted trui, is deze trend perfect.

In plaats van het omknopen van de trui rond de middel, zien we nu steeds vaker it-girls hun truien om hun torso slaan. Vervolgens worden ze vastgeknoopt et voilà! Een instant toevoeging aan je outfit, je kan even afkoelen en je ziet er enorm stylish uit. De trend is al goedgekeurd door blogger Leandra Medine (zij noemt het de sweater scarf) en Olivia Palermo. Opvallend: de dames zien er niet uit alsof ze de trui nog gaan dragen, dus het is een bewuste keuze om de trui als extra item toe te voegen aan de outfit. Waar dit dus al jaren gebeurt op de golfbaan, wordt het nu ineens een heuse trend.

We hebben de nieuwe trend al in actie gezien bij de autumn/winter 2017 show van ‘Pringle of Scotland’, die hun heavy knitwear op deze manier vertoonde. Maar ook in de show van Eudon Choi werd gretig gebruik gemaakt van de upcoming trend, door middel van hele grote, chunky truien te gebruiken als gigantische, asymmetrische sjaals.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s