Over

Het eerste digitaal tijdschrift ‘Me time’ van dit jaar is een feit. In dit nummer staat het thema ‘mode en beauty’ beschreven. Het tijdschrift staat in het teken van de nieuwste trends en nieuwste hits op dit moment. Samenwerking met de Anna Nooshin kunt u alles vinden wat er op dit moment een trend is.

Anna Nooshin is fashion blogger, oprichter van de lifestyle website NSMBL en ze heeft het boek On top geschreven. Nu heeft ze ook haar eigen YouTube kanaal waar ze video’s over fashion, beauty en lifestyle maakt.
Anna Nooshin is een ambieuze online onderneemster.
Je kunt Anna Nooshin ook op andere social media kanalen volgen via Instagram en twitter.
https://www.youtube.com/channel/UCGcaR4tbqhSmEX7saoZCHIw/

Nooshin werd in Iran geboren en vluchtte op zevenjarige leeftijd met haar ouders en zusje naar Nederland om daar asiel aan te vragen. Ze studeerde cum laude af in de communicatiewetenschap. Toen Nooshin 22 jaar was, liep ze een half jaar stage op de pr-afdeling van modeontwerper Yigal Azrouël in New York.

Op haar 24e startte ze met uitgever Wayne Parker Kent het webzine NSMBL.nl. In oktober 2014 organiseerde Nooshin een modefestival in Amsterdam.

In april 2015 kwam haar boek On Top uit, waarin ze haar levensweg tot dan toe beschreef. In 2015 trok RTL Boulevard Nooshin aan als mode- en lifestyledeskundige. Het vervolg van haar eerste boek heet On Life en dit boek kwam uit in juni 2016.

In 2016 werkte Nooshin mee aan het RTL programma Holland’s Next Top Model als jurylid en adviseuse op het gebied van sociale media. Nooshin was deelneemster in Expeditie Robinson 2016. Op 21 augustus 2016 lanceerde ze haar lingerie lijn bij Hunkemöller en 28 november 2016 is de eerste sieradenlijn van Anna op de markt gekomen, genaamd Anna+Nina.

Wij wensen jullie veel kijk en lees plezier.

XOXO Casey en Claudia

Advertenties